Meny
Meny

Preston vegglampe, for GU10, Satin Messing

5W
792,-
Inkl mva.
Preston vegglampe, for GU10, Satin Messing is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 09927/05/02
Vi har flere modeller i Preston-serien. Her finner du Preston fra Lucide
Produktbeskrivelse
Preston vegglampe er en retroinspirert lampe i satinert messingfarget aluminium. Spotten kan tiltes og roteres 360 grader. Lampen opereres med bryter, men kan også kobles til ekstern dimmer. Leveres med Dim-to-Warm LED-pære, noe som gjør lysfargen varmere ved dimming.

Bryter på lampen. Kan dimmes med ekstern dimmer. Dim-To-Warm GU10-pære 3000 til 2200 Kelvin, 320 Lumen medfølger.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Med bryter
Mål: Lengde: 16 cm
Bredde: 9 cm
Fremspring maks: 14 cm
Diameter lampehoder: 8 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Vekt: 0,4 Kilo
Materiale: Aluminium / Tekstiltrukket ledning
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.