Meny
Meny

Pompe 466a lysekrone, diameter 42 cm

40W
X3
8995,-
Inkl mva.
Pompe 466a lysekrone, diameter 42 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 404203521
Vi har flere modeller i Pompe-serien. Her finner du Pompe fra Krebs
Produktbeskrivelse
Pompe-serien er en serie lysekroner i barokkstil, kjennetegnet ved det overdådige designet.

Denne versjonen av Pompe er perfekt om man ønsker en moderne prismelampe med historiske røtter. Lampen har både svarte og klare prismer, og er utstyrt med holdere til stearinlys, som fremhever det historiske uten å overskygge det moderne preget. Det er brukt både åttekantede og dråpeformede prismer på lampen, samt en bunnkule og et spydformet prisme som bryter lyset og kaster refleksjonene rundt i rommet.

Hvert prisme på denne krystallkronen er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysrefleksjonsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i forniklet messing. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Bredde: 42 cm
Høyde: 49 cm
Vekt: 6 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs