Meny
Meny

Pompe 203 taklampe, diameter 42 cm, Nikkel

60W
6750,-
Inkl mva.
Pompe 203 taklampe, diameter 42 cm, Nikkel is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 404206528
Vi har flere modeller i Pompe-serien. Her finner du Pompe fra Krebs
Produktbeskrivelse
Pompe-serien er en serie lysekroner i barokkstil, kjennetegnet ved det overdådige dersignet.

Fordelen med denne taklampen er at den er godkjent for våtrom, siden lyspæren sitter innelukket i en glasskule øverst i lampen. Dette gir muligheten for å skape gjennomføre, klassiske designuttrykk, også på badet. Lampen kan også brukes som smykke til mer moderne designløsninger.

Lampen er dekorert med en kombinasjon av åttekantede og dråpeformede prismer som bryter lyset og lager refleksjoner av det rundt i rommet.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysrefleksjonsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Leveres i forniklet messing. Lyspære medfølger ikke.
Autorisert installatør

Montering i våtrom skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Mål: Diameter: 42 cm
Høyde: 35 cm
Vekt: 6 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs