Meny
Meny

Pompe 106d lysekrone, diameter 91 cm

40W
X6
58500,-
Inkl mva.
Pompe 106d lysekrone, diameter 91 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 410002702
Vi har flere modeller i Pompe-serien. Her finner du Pompe fra Krebs
Produktbeskrivelse
Pompe-serien er en serie lysekroner i barokkstil, kjennetegnet ved det overdådige designet.

Denne lysekronen er ideell om man ønsker noe litt utenom det vanlige og har plass til en lampe med litt størrelse på. Pompe Dette en storslagen, mektig lysekrone med 10 armer med holdere til stearinlys. Lampen er full av dråpeformede, åttekantede og rosettformede prismer, samt bunnkule og et spydformet prisme som bryter lyset flere ganger og skaper en kaskade av regnbuefargede lysrefleksjoner i hele rommet.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i cognacoksidert messing. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Bredde: 91 cm
Høyde: 120 cm
Vekt: 42 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs