Meny
Meny

Pompe 106b lysekrone, diameter 54 cm

40W
X3
Pris fra: 14200,-
Inkl mva.
Pompe 106b lysekrone, diameter 54 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

Cognac oksideringCognac oksidering
Ibenholt oksideringIbenholt oksidering
SølvSølv

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E40 405804302-H
Vi har flere modeller i Pompe-serien. Her finner du Pompe fra Krebs
Produktbeskrivelse
Pompe-serien er en serie lysekroner i barokkstil, kjennetegnet ved det overdådige designet.

Det storslagne uttrykket denne lampen har kan gi et interiør i samme stil som lampen en mer autentisk følelse, eller lampen kan brukes som kontrast i rom med mer moderne interiør.

Lysekronen er dekorert med både åttekantede og dråpeformede prismer, samt en bunnkule og et spydformet prisme som bryter lyser og gir flotte refleksjoner av det rundt om i rommet

Hvert prisme på denne krystallkronen er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.
Mål: Bredde: 54 cm
Høyde: 61 cm
Vekt: 11 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs