Meny
Meny

Pompe 105c lysekrone, diameter 70 cm

40W
X8
34600,-
Inkl mva.
Pompe 105c lysekrone, diameter 70 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 407001708
Vi har flere modeller i Pompe-serien. Her finner du Pompe fra Krebs
Produktbeskrivelse
Pompe-serien er en serie lysekroner i barokkstil, kjennetegnet ved det overdådige designet.

En lysekrone på denne størrelsen passer best hvis det er høyt under taket. Skal man kunne gå under en lysekrone burde det være minst 210 cm fra gulvet til bunnen av lampen.

Lampen er dekorert med rosett- og løvformede prismer som gjør den luftig og romantisk, samtidig som størrelsen skaper et mektig og storslagent uttrykk. I tillegg til løv- og rosettformede prismer er lampen utstyrt med holdere til stearinlys, som forsterker det klassiske utseendet.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i cognacoksidert messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 70 cm
Høyde: 84 cm
Vekt: 21 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs