Meny
Meny

Pompe 103 vegglampe med prismer

40W
3400,-
Inkl mva.
Pompe 103 vegglampe med prismer is available for purchase in increments of 1

Levering: 1 stykk omgående
Leveringstid fjernlager: 5 virkedager

På lager

Varekode: E40 602404702
Vi har flere modeller i Pompe-serien. Her finner du Pompe fra Krebs
Produktbeskrivelse
Pompe-serien er en serie lysekroner og vegglamper i barokk-stil, kjennetegnet ved det overdådige designet. Lampen er ideell for bruk i kombinasjon med en lysekrone i den samme serien, da det vil fullføre stilen og skape et desto mer gjennomført designuttrykk.

Lampen har en detaljrik base, utstyrt med to armer med holdere til stearinlys og dekorert med åttekantede, rosettformede og mangefasetterte, dråpeformede prismer som bryter lyset og kaster refleksjonene av det rundt i rommet.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i cognacoksidert messing. Lyspære medfølger ikke.
Ledning Med ledning og stikk
Betjening Med bryter
Mål: Bredde: 32 cm
Høyde: 36 cm
Vekt: 2 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs