Meny
Meny

Pin-UP vegglampe, dimbar 12W LED

12W
Pris fra: 2361,-
Inkl mva.
Pin-UP vegglampe, dimbar 12W LED is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BronseBronse
HvitHvit
KromKrom

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 155001-H
Produktbeskrivelse
DImbar LED-lampe som kan justeres både ved tilt og ved rotering. Lampen har varmhvitt lys med meget god fargegjengivelse (Ra over 90). Pin-Up kan dimmes med ekstern dimmer. Lampen leveres med integrert led som kobles direkte til 230V. For fast montering, uten ledning og bryter.

Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Bredde: 10 cm
Høyde: 15,5 cm
Fremspring: 8 cm - 13,5 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 90
Lysstyrke: 800 Lumen
Kan dimmes? Ja
Annet: Tiltbar 90°
Kan roteres 355°
Produsent
Studio Italia Design

Lodes - Studio Italia Design i ny drakt

Lodes er en italiensk virksomhet som spesialiserer seg på designerlamper og -belysning. Lodes ble etablert i 1950 og har i mange tiår gått under navnet Studio Italia Design - et internasjonalt kjent og høyt verdsatt merke som står bak en mengde flotte lamper til moderne omgivelser. Du kjenner sikkert pendlene Random, Kelly, Nostalgia og Skyfall..

I sin lange levetid har det italienske designfirmaet stadig utviklet og tilpasset sin identitet til tidens trender - en utvikling som også har hatt innflytelse på virksomhetens navn og merke. Man har tidligere (med stor suksess) endret både navn og logo, og derfor er transformasjonen fra Studio Italia Design til Lodes et naturlig skritt på veien.

Da Lodes het Studio Italia Design, hadde virksomheten fokus på eksklusive lamper med stor funksjonalitet, stilren eleganse og et moderne uttrykk. Og slik er det fortsatt når du kjøper en Lodes-lampe.

Lodes er uten tvil blant de ypperste lysdesignerne i verden, så uansett om du er på jakt etter en Lodes-lampe eller en lampe fra Studio Italia Design, får du garantert flotte lamper til hjemmet. Hos Lodes har man nemlig fortsatt fokus på de dyder og verdier som gjorde Studio Italia Design til en internasjonal stjerne. Det er ’Made in Italy’ på sitt aller beste.

Lamper fra Lodes = moderne italiensk design

Har du hatt sans for lampene til Studio Italia Design, vil du få stor glede av de moderne lampene fra Lodes. De er nemlig skapt i deres ånd, med en eksklusiv stil som gjør at du og andre designelskere fortsatt kan nyte godt av flott italiensk design.

Lodes har mye å by på når det kommer til moderne belysning. Det gjelder bl.a. pendler, taklamper, vegglamper og bordlamper. Derfor fører vi et stort utvalg av deres stilfulle lamper i vårt sortiment, der du naturligvis også har mulighet for å kjøpe lamper fra andre kjente lampemerker.

Designer

Andrea Tosetto