Meny
Meny

Pin-UP vegglampe, dimbar 12W LED

12W
Pris fra: 3709,-
Inkl mva.
Pin-UP vegglampe, dimbar 12W LED is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BronseBronse
HvitHvit
KromKrom

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 155001-C-H
Produktbeskrivelse
DImbar LED-lampe som kan justeres både ved tilt og ved rotering. Lampen har varmhvitt lys med meget god fargegjengivelse (Ra over 90). Pin-Up kan dimmes med ekstern dimmer. Lampen leveres med integrert led som kobles direkte til 230V. For fast montering, uten ledning og bryter.

Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Bredde: 10 cm
Høyde: 15,5 cm
Fremspring: 8 cm - 13,5 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 90
Lysstyrke: 800 Lumen
Kan dimmes? Ja
Annet: Tiltbar 90°
Kan roteres 355°
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.

Designer

Andrea Tosetto