Meny
Meny

Photo klemlampe, Aluminium

60W
258,-
Inkl mva.
Photo klemlampe, Aluminium is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 59372029
Produktbeskrivelse
Plasser den trendy og moderne klemlampen i aluminium hvor du vil. Fungerer ypperlig som leselampe over sengen. 1,8 meter ledning med bryter.

Klemfestet kan åpnes ca 7 cm. Lyspære medfølger ikke.

Betjening Med bryter
Mål: Lengde: 25 cm
Skjermdiameter: 8 cm
Lengde ledning: 180 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Materiale: Metall
Annet: Bryter på ledningen
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.