Meny
Meny

Philips Hue Tap, Fjernkontroll (restlager)

Vanlig pris: 569,-

Special Price 469,-

Inkl mva.

Leveringstid: Midlertidig utsolgt

Forventet tilbake på lager, men leveringstid er inntil videre ukjent.
Varekode: E20 929001115203
Produktbeskrivelse
Hue tap - Verdens første trådløse smartbryter. Du kan montere den hvor som helst etter behov eller ta den med deg rundt. Ingen ledninger, batterier eller strøm. Utrolig praktisk i hverdagen.

Nå kan du styre Hue i hjemmet med et trykk på en av de fire knappene. Du kan for eksempel definere en av knappene for lysmiljøet du liker best, en annen for favorittlysdesignet og en tredje som slår av noen lys. Det er helt opp til deg. Du kan bære den rundt eller feste den på veggen. Den medfølgende veggbraketten gjør at du kan velge hvordan du bruker bryteren, avhengig av humøret ditt eller aktiviteten. Klikk den på og av veggen etter behov. Det er bare å montere hue-bryteren til en flate med den sterke, dobbeltsidige tapen som følger med. Dette tar deg 15 sekunder, og du behøver ikke bore hull i veggen.

Når trenger du den? Den kan være god å ha om telefonen ligger til lading eller når barna spiller på nettbrettet.

Hue tap bruker bevegelsesenergi, og blir ladet opp når du berører den. Du trenger ingen batterier.

Du kan koble opptil 50 lyskilder og 25 brytere til Philips hue-broen. Det er bare å begynne med et av de tilgjengelige startsettene og legge til ønsket kombinasjon: Philips hue-lyskilder eller Philips hue Bloom-, Iris- eller Lightstrip-produkter. Nå kan du med et fingertrykk kontrollere all tilkoblet belysning i hjemmet ditt via smarttelefonen eller hue-bryteren.
Mål: Diameter: 7,5 cm
Dybde: 2,5 cm
Vekt: 90 gram
Produsent

Philips Hue Connected Lighting

Se alle våre produkter i serien Philips Hue