Meny
Meny

Pepijn vegglampe, Sort/Gull

40W
1170,-
Inkl mva.
Pepijn vegglampe, Sort/Gull is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 05228/01/30
Vi har flere modeller i Pepijn-serien. Her finner du Pepijn fra Lucide
Produktbeskrivelse
Pepijn vegglampe er en moderne rustikk lampe i sortlakkert stål. Lampehodet har messingdetaljer, innsiden av lampeskjermen er gullfarget. Tekstiltrukket ledning. Lampen kan dimmes i tre steg. Benytt gjerne en E14 dekorpære for optimal effekt.

Dimmebryter på ledning. Lyspære medfølger ikke.
Ledning Med ledning og stikk
Betjening Med step-dimmer
Mål: Høyde: 30 cm
Fremspring: 47 cm
Diameter lampeskjerm: 18,5 cm
Lengde leding: 190 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Vekt: 0,9 Kilo
Materiale: Stål
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.