Meny
Meny

[1] Nedfelt lampe Plug-and-Play 0,75W LED, inkl deksel med 1 lysutgang, Hvit

1W
244,-
Inkl mva.
[1] Nedfelt lampe Plug-and-Play 0,75W LED, inkl deksel med 1 lysutgang, Hvit is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E17 SC-F109A-W
Produktbeskrivelse
Plug-and-Play LED nedfelt lampe 0,75W. Plug & play systemet gjør det enkelt å montere flere armaturer opp mot en strømforsyning. Lampen leveres som avbilden med en åpning. Dersom det er ønske om å bytte til to eller fire lysåpninger, så kan dette bestilles under tilbehør nedenfor. Lampen tåler belastning på inntil 100 kilo. Innstøpningsboks i polykarbonat medfølger.

Husk å velg riktig strømforsyning i forhold til total strømforbruk på armaturene. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker hjelp til å sette sammen en komplett løsning.

Se tilbehør nede på denne siden.
Mål: Diameter: 5,8 cm
Dybde: 9,2 cm
Hullmål: 4,2 cm
Ledninger: 50 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 70
Lysstyrke: 3 Lumen
Forventet levetid: 50 000 timer     Mer informasjon >>
Lysspredning: 40°
Produsent
NorDesign

NorDesign AS er en midtnorsk belysningsleverandør som siden 1985 har levert belysning til prosjekter, hus og hytter. Vårt primære marked er Norge, men vi eksporterer også til de andre Skandinaviske landene. Vi utvikler stadig nye produkter, og har i de siste årene blitt en av de største leverandørene av LED belysning. Vi har et godt team av medarbeidere som kan bidra med rådgivning og planlegging av moderne belysningsanlegg.