Meny
Meny

Nuuk takpendel, diameter 41 cm

60W
3494,-
Inkl mva.
Nuuk takpendel, diameter 41 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E05 750764
Vi har flere modeller i Nuuk -serien. Her finner du Nuuk fra Halo Design
Produktbeskrivelse
Nuuk er en taklampe i glass med rene kutt, inspirert av massive isfjell i Nord-Atlanteren. Med sin urokkelige tilstedeværelse og lysrefleksjon lyser isfjell opp havet og manifesterer naturens styrke i det tøffe landskapet.

Den geometriske formen og symmetriske balansen imiterer den vektfordelingen isfjell har, med sin relativt lille topp og store base.

Lampen leveres med grå tekstilkabel. Lyspære medfølger ikke.

Mål: Diameter: 41 cm
Høyde: 23 cm
Lengde fra tak (max): 300 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Produsent
Halo Design

Halo Design har eksistert siden 1994, og har siden den gang fokusert på å skape flotte danske designlamper til en overkommelig pris. Halo Tech Design benytter materialer av høy kvalitet i produksjonen av sine lamper, og stiller strenge krav til sine leverandører for å opprettholde kvaliteten lampene deres er kjent for.

Designer

Tom Stepp

Tom Stepp

Tom Stepp (født 1950) bor og arbeider i Helsingør, Denmark. Han gikk ut av Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1980, samme år startet han Tom Stepp Industrial Design. Han har jobbet med en rekke Skandinaviske og internationale selskaper, som er kjent for sin eksklusive design og høye kvalitet.
Hans designarbeid består av å lage møbler for kontraktsmarkedet, private hjem, tilrettelegge belysning, bygningsarkitektur og brukskunst. Han er respektert for kvaliteten i sitt arbeid og har vunnet flere priser. Eksempler på tidligere arbeider inkluderer Passage sofaen fra Swedese, Prime Time Easy Chair fra Fredericia Furniture og Fez lampen fra Design by Frandsen.