Meny
Meny

Nostalgia SO3 takpendel, dimbar 9W LED, diameter 28 cm

9W
Pris fra: 7279,-
Inkl mva.
Nostalgia SO3 takpendel, dimbar 9W LED, diameter 28 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GullGull
KlarKlar
KromKrom
RosegullRosegull

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 154010-H
Vi har flere modeller i Nostalgia-serien. Her finner du Nostalgia fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Denne store, dekorative glasspendelen er en del av Nostalgia-serien. Lampen er laget i blåst glass og bruker en avansert LED-teknologi, som gjør Nostalgia til en perfekt blanding av retro og moderne. Lampen kommer i flere forskjellige farger og størrelser. Dette gir mulighet til å være kreativ og leke med sammensetningen av lampene.

Lampen leveres uten takkopp. Se ulike alternativer under tilbehør nedenfor.
Mål: Høyde: 21,5 cm
Diameter: 28 cm
Lengde ledning: 300 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Lysstyrke: 900 Lumen
Kan dimmes? Ja
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.