Meny
Meny

Nobel 109d lysekrone, diameter 80 cm

40W
X15
39850,-
Inkl mva.
Nobel 109d lysekrone, diameter 80 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 308001703
Vi har flere modeller i Nobel-serien. Her finner du Nobel fra Krebs
Produktbeskrivelse
Nobel-serien er en serie lysekroner i empire-stil, perfekt om man er på jakt etter en klassisk lysekrone. Lampen er utstyrt med holdere til stearinlys, og er dekorert med åttekantede og dråpeformede prismer, i tillegg til en mengde piggformede primer på den nederste delen. Prismene bryter lyset og skaper flotte refleksjoner av det rundt om i rommet.

Hvert prisme på denne krystallkronen er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

En lysekrone på denne størrelsen passer best i rom med stor takhøyde. Det luftige toppartiet, kombinert med det storslagne, mektige designet gjør den til et smykke av en lampe som gir rommet karakter og særpreg.

Utførelse i cognacoksidert messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 80 cm
Høyde: 113 cm
Vekt: 26 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs