Meny
Meny

Nobel 109b lysekrone, diameter 56 cm

40W
X7
16200,-
Inkl mva.
Nobel 109b lysekrone, diameter 56 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 305502703
Vi har flere modeller i Nobel-serien. Her finner du Nobel fra Krebs
Produktbeskrivelse
Nobel-serien er en serie lysekroner i empire-stil, perfekt om man er på jakt etter en klassisk lysekrone. Denne kronen er utstyrt med holdere til stearinlys, og dekorert med åttekantede og dråpeformede prismer, samt er mengde piggformede prismer.

Hvert prisme er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysbrytningsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i cognacoksidert messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 56 cm
Høyde: 69 cm
Vekt: 11 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs