Meny
Meny

Nimba LED-strip sett med fjernkontroll, RGB 240lm/m, 3 meter (restlager)

20W
737,-
Inkl mva.
Nimba LED-strip sett med fjernkontroll, RGB 240lm/m, 3 meter (restlager) is available for purchase in increments of 1

Levering: 1 stykk omgående

Varekode: E10 79560000
Vi har flere modeller i Nimba-serien. Her finner du Nimba fra Nordlux
Produktbeskrivelse
LED-stripe med 6,6W LED per meter. Stripen leveres med fjernkontroll (IR). LED-stripen har en forventet levetid på 30 000 timer. LED-stripen har 3M-tape for enkel montering.

Ledning med plug-in trafo 120 cm, og LED-stripe på 300 cm. Stripen kan kuttes hver 10 cm for å korte inn til ønsket lengde. IR-mottakeren sitter ved starten av LED-stripen.

I tillegg til fjernkontrollen er det bryter på ledningen. Om denne benyttes vil den huske fargevalget fra forrige bruk.
Betjening Med bryter
Mål: Lengde: 300 cm
Ledning: 150 cm
Farge på lyset RGB
Lysstyrke: 240 Lumen pr meter
Forventet levetid: 15 000 timer     Mer informasjon >>
Lysspredning: 120°
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.