Meny
Meny

Nexus 20 pendelskinne, Børstet stål

40W
X3
3156,-
Inkl mva.
Nexus 20 pendelskinne, Børstet stål is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 7 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 77243032
Vi har flere modeller i Nexus-serien. Her finner du Nexus fra Nordlux DFTP
Produktbeskrivelse
Denne pendelskinnen er en del av Nexus-familien og egner seg meget godt over et spisebord. Lampen sender blendefritt lys ned. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer, såfremt dimbar pære benyttes.

Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 113 cm
Høyde lampehode: 25 cm
Diameter lampehode: 20 cm
Bredde skinne: 5,5 cm
Lengde ledning: 250 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall / Plast
Annet: Sort ledning på 250 cm
Produsent
design for the people - Nordlux

Design For The People

Fra idé til begeistring

Å skape noe er ikke kunst – begeistring er en kunst.

Dette er vårt motto hos Nordlux. Vi har begeistring i tankene når vi designer nye produkter som både er interessante og fremtidsrettet. Vi elsker utviklingsprosessen fra idé til et ferdig produkt.

Vi er heldigvis omgitt av mennesker som foretrekker å gå hele veien i stedet for å inngå kompromisser. Mennesker som ikke er redde for å bruke albuer og intelligens, og hvor innovasjon ikke er noe nytt. Hos Nordlux starter alle suksesser med innovasjon. Kun på den måten kan vi forsikre oss om at våre produkter følger globale impulser – og ligger ett skritt foran.

Design For The People er for alle som verdsetter klassisk og nytenkende belysningsdesign. Vi følger vår visjon om å utvikle designlamper til en pris som inkluderer alle. Designet har en nordisk vri og er tiltenkt alle mennesker i hele verden. I produksjon jobber vi med form og funksjonalitet på hvert enkelt design. I våre løsninger tar vi alltid høyde for mennesker og miljø.

Bak Design For The People produktene står anerkjente, danske designere. De elsker å utvikle lamper som pynter og forfører, og hvor et vakkert utseende går hånd i hånd med funksjonaliteten.

Designer

Bønnelycke MDD

Bønnelycke mdd Bønnelycke er drevet av en uovertruffen trang og et ønske om å jobbe konstruktivt og innovativt. Bønnelycke startet sin karriere med design av lamper, møbler og innredning i 1988. Han oppnådde raskt status som en ukonvensjonell arkitekt med humor og fantasi. «Det kunne være morsomt» og «naturligvis kan det la seg gjøre» er uttrykk som blir flittig brukt i hans virksomhet. Bønnelycke MDD er et tverrfaglig designfirma med både nasjonal og internasjonal erfaring. Vi er perfeksjonister med profesjonell nysgjerrighet. Vi tilbyr et bredt spekter av designdisipliner, alt fra arkitektur og innredning, møbel- og produktdesign til kommunikasjonsoppgaver, grafisk design og nettdesign.

Se lamper designet av Bønnelycke mdd

Dokumenter

Tilgjengelige dokumenter: