Meny
Meny

Nestor vegglampe, 8W LED 2700K 450lm, Sort, med bevegelsessensor

8W
669,-
Inkl mva.
Nestor vegglampe, 8W LED 2700K 450lm, Sort, med bevegelsessensor is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 8 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E10 49051503
Vi har flere modeller i Nestor-serien. Her finner du Nestor fra Nordlux
Produktbeskrivelse
Nestor vegglampe med bevegelsessensor er en liten minimalistisk og moderne vegglampe med integrert LED. Lampen har varmhvitt lys på 2700 Kelvin.

Nordlux gir 5 års LED-garanti på lampen. Parallellkobling er mulig.

Sensoren kan justeres slik at du velger hvor lenge lampen skal lyse etter at bevegelse er registrert. Du kan justere fra 8 sekunder til 12 minutter. Det er også en lyssensor slik at den ikke tenner ved bevegelse på dagtid. Denne er også justerbar fra 0-1000 lux, slik at du kan velge hvor mørkt det skal være før lampen tenner. Bevegelsessensoren registrerer bevegelse i 110° område, opptil 10 meter fra lampen.
Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Mål: Høyde: 22,1 cm
Bredde: 14,7 cm
Fremspring: 8,7 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 450 Lumen
Forventet levetid: 25 000 timer     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Nei
Materiale: Aluminium / Plast
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.