Meny
Meny

Nautilus taklampe, dimbar 15W LED

15W
Pris fra: 3989,-
Inkl mva.
Nautilus taklampe, dimbar 15W LED is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
KromKrom
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 165012-H
Vi har flere modeller i Nautilus-serien. Her finner du Nautilus fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Nautilus taklampe leveres med integrert LED. Lampen er meget justerbar og har varmhvitt lys på 2700 Kelvin. Nautilus har en moderne italiensk stil som bærer preg av luksus. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer.
Mål: Diameter: 13,4 cm
Høyde: 5,8 cm
Høyde (max): 15,5 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 90
Lysstyrke: 1200 Lumen
Annet: Lampen kan tiltes 90º og roteres 340º
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.