Meny
Meny

Nautilus AP vegglampe, dimbar 15W LED

15W
X2
Pris fra: 5599,-
Inkl mva.
Nautilus AP vegglampe, dimbar 15W LED is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GullGull
HvitHvit
KromKrom
RosegullRosegull
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E50 165001-C-H
Vi har flere modeller i Nautilus-serien. Her finner du Nautilus fra Studio Italia Design
Produktbeskrivelse
Nautilus AP vegglampe, leveres med Integrert LED på 15W. Meget justerbar, slik at du kan forme lampen etter eget ønske. De to lampehodene kan legges flatt mot hverandre eller vinkles til ulike retninger, alt etter ditt ønske. Hvert lampehode kan roteres 320º og armene kan justeres 90º. Velg farge på lampen for leveringstid.

Lampen er dimbar med ekstern dimmer.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Fremspring: 16 cm - 19 cm
Diameter skjerm: 13 cm
Bredde (max): 28,5 cm
Høyde på samlede lamper opp/ned: 9 cm
Farge på lyset 2700 Kelvin
Lysstyrke: 2400 Lumen
Kan dimmes? Ja
Produsent
Studio Italia Design

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia. Studio Italia Design har en meget høy kvalitets- og design-standard som benytter den prestisjetunge merkingen: “Made in Italy.”

Studio Italia Design benytter kun de beste materialene, slik som munnblåst glass i kombinasjon med rustfritt stål, messing og aluminiumsdetaljer i et stort utvalg utførelser.

De utvikler skreddersydde kreasjoner som representerer en ideell blanding av kvalitet, form, funksjon og ’state-of-the-art’ teknologi. På grunn av disse egenskapene er de ofte benyttet av verdenskjente arkitekter, ingeniører og designere. Studio Italia Design produkter er tilgjengelig i over 90 land.

Studio Italia Design har vært blant de fremste innen design og produksjon av moderne belysning siden de startet i 1950. De holder til i Venezia, Italia.