Meny
Meny

Mush bordlampe, høyde 38 cm

25W
2979,-
Inkl mva.
Mush bordlampe, høyde 38 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

LyseblåLyseblå
Opalhvitt glassOpalhvitt glass
RøykfargetRøykfarget

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E05 752126-H
Vi har flere modeller i Mush-serien. Her finner du Mush fra Halo Design
Produktbeskrivelse
Mush er en lampe med holdning og stil. Med sine forskjellige nyanser av fargen i glasset, kan lampen både gi lys og dempet belysning. Mush har et poetisk og sfærisk uttrykk som smelter sammen med jordfarger og materialer: tre, tekstil, kobber og messing. Mush er en bordlampe med en trebase som passer lett inn, og legger til en sjarmerende, men funksjonell touch.

Leveres inklusive LED-pære på 2W og 1800 Kelvin som gir et varmt glødende lys.

Bryter på ledningen.

Mål: Høyde: 38 cm
Diameter: 25 cm
Produsent
Halo Design

Halo Design har eksistert siden 1994, og har siden den gang fokusert på å skape flotte danske designlamper til en overkommelig pris. Halo Tech Design benytter materialer av høy kvalitet i produksjonen av sine lamper, og stiller strenge krav til sine leverandører for å opprettholde kvaliteten lampene deres er kjent for.

Designer

Furind Design Studio

Furind Design Studio

FURNID Design Studio, som består av industridesigner Morten Kjær Stovgaard og møbeldesigner Bo Strange, har "innbydende design" som sitt varemerke, forstått som ambisjon å utforme velbalanserte produkter. Furnid Design Studio utvikler design basert på hverdagslivet med mål om å løse problemer og samtidig legge til en ekstra dimensjon som samhandler med estetikk, sjarm og funksjonalitet. De lever på det positive mangfoldet av enkle og komplekse utfordringer, og samarbeid med selskaper som Fredericia Furniture, Kähler, Stouby møbler, Fritz Hansen og Add Interior har resultert i både nasjonale og internasjonale priser og æresbevisninger, blant annet dansk Designer of the Year 2011, Bo Bedre Møbler Prize og en Red Dot Award.