Meny
Meny

Munin GU10 Spot for Link skinnesystem, Hvit

50W
258,-
Inkl mva.
Munin GU10 Spot for Link skinnesystem, Hvit is available for purchase in increments of 1

Levering: 1 stykk omgående
Leveringstid fjernlager: 10 virkedager

På lager

Varekode: E10 86129901
Produktbeskrivelse
Munin spot kan roteres 355° og tiltes 90°. Munin benyttes med Nordlux sitt fleksible 230V skinnesystem. Du kan benytte rette, vinklede eller T-kryss skjøter for å skape den totale skinnen du ønsker deg. Maksimal belastning på ett sammensatt system er 16A, eller 3600W. Du finner skinner i både en- og to-meters lengder under tilbehør nedenfor.

Lampen kan dimmes med ekstern dimmer.

Lyspære medfølger ikke.
Mål: Diameter: 6,1 cm
Høyde totalt: 11,6 cm
Lengde skinnefeste: 8,1 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Produsent
Nordlux

Nordlux

Verdsatt design

På en forsiktig måte kan vi ryste verden.

En lampe er ikke bare en lampe. Den samler oss. Den fremmer god arkitektur. Den bringer glede, og den tiltrekker oppmerksomhet – år etter år. Hos Nordlux lager vi lamper som det er lett å forelske seg i. Produkter som blir mer verdsatt, dess mer du kikker på dem. Det er slik det er med stilfullt design: det blir mer tiltrekkende med tiden.

Nordlux er en dansk leverandør, men vi har hele verden som vår arbeidsplass. Slik det ser ut i dag, går størstedelen av vår eksport til Skandinavia, Tyskland, Frankrike og England. Vi har nylig startet salg av våre lamper i Kina også, som betyr at vi i dag eksporterer til mer enn 35 land.

Siden etableringen av Nordlux i 1977, har det vært vår målsetning å tilby belysningsprodukter til attraktive priser. Vi har siden starten alltid hatt en kombinasjon av innkjøpte produkter fra andre produsenter og egen in-house design.

Målsetningen er hele tiden den samme, og Nordlux tilbyr et bredt spekter av all slags belysning; både til innendørs og til utendørs bruk. Vårt økende fokus på design har resultert i at vi i dag kan tilby belysning i de fleste prisklasser.