Meny
Meny

Monet 455b taklampe, diameter 78 cm

40W
X10
26550,-
Inkl mva.
Monet 455b taklampe, diameter 78 cm is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 5 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E40 107801301
Vi har flere modeller i Monet-serien. Her finner du Monet fra Krebs
Produktbeskrivelse
Monet 445b er en stor taklampe med et mektig designuttrykk. Den mørke fargen, sammen med den store, detaljerte kronringen, forsterker det storslagne uttrykket ytterligere og gjør lampen til et smykke som løfter rommet.

Lampen er overstrødd med åttekantede prismer, også kalt myntprismer, som bryter lyset og kaster en mengde vakre lysrefleksjoner rundt i rommet.

Hvert prisme på denne krystallkronen er slipt og polert for hånd og hver for seg. Dette resulterer i at prismene ikke blir nøyaktig like, men at de har små forskjeller som skaper et større spekter av lysrefleksjoner. Glasset som prismene lages av inneholder ikke blyoksid, men heller andre, mer miljøvennlige stoffer som gir krystallen de lysrefleksjonsegenskapene den har. Kvalitetskontrollen er streng, og alle prismer med noen form for skade som gjør at de ikke når kvalitetskravet blir sortert ut.

Utførelse i ibenholtoksidert messing. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 78 cm
Høyde: 43 cm
Vekt: 16 kilo
Produsent
Krebs

Krebs er en Svensk produsent som leverer krystallamper og krystallkroner i høy kvalitet. Selskapet er en familiebedrift og ble stiftet på midten av femtitallet av Hans J. Krebs. Sønnen Tomas Krebs tok over i 1988. Selskapet har gått gjennom mange endringer, men det som ikke har endret seg er viljen til å skape det lille ekstra som gjør produktene spesielle.

En krystallkrone fra Krebs skal ikke bare belyse ditt hjem, men også smykke det.

Se alle våre lamper fra Krebs