Meny
Meny

Mizuko vegglampe for fast montering, høyde 32 cm, Sort

40W
2090,-
Inkl mva.
Mizuko vegglampe for fast montering, høyde 32 cm, Sort is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 12 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 20210/01/30
Vi har flere modeller i Mizuko-serien. Her finner du Mizuko fra Lucide
Produktbeskrivelse
Mizuko vegglampe er en moderne lampe i minimalistisk stil. Lampen er lakkert i sort struktur. Lampehodet kan roteres horisontalt. Armen har et ledd som kan vippes horisontalt.

Merk at lampen kun er for fast montering. Bryter på lampen. Lyspære medfølger ikke.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 22 cm
Bredde: 13 cm
Fremspring: 40 cm
Vekt: 1 kilo
Materiale: Metall
Annet: Bryter på lampen
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.