Meny
Meny

Merlina takpendel, diameter 30 cm, Rosa

60W
1492,-
Inkl mva.
Merlina takpendel, diameter 30 cm, Rosa is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 78393/38/66
Vi har flere modeller i Merlina-serien. Her finner du Merlina fra Lucide
Produktbeskrivelse
Merlina takpendel i metall. Tekstiltrukket ledning. Lampen egner seg bra til barnerommet, men tar seg også fint ut i det moderne skandinaviske hjem. Benytt gjerne en E27 dekorativ pære for ekstra fin effekt.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Diameter: 38 cm
Lengde fra tak (max): 75 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.