Meny
Meny

Zino takpendel, diameter 10 cm

60W
Pris fra: 964,-
Inkl mva.
Zino takpendel, diameter 10 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BrunBrun
GullGull
KobberfargetKobberfarget
Matt sortMatt sort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 74410/01-H
Produktbeskrivelse
Zino takpendel er en moderne lampe i aluminium. Lampeskjermen er i glass og svakt farget til å matche fargen på lampen. Sort tekstiltrukket ledning. Benytt gjerne en E27 dekorativ pære for optimal effekt. Velg fargevariant.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Maks høyde fra tak: 153 cm
Høyde lampe: 23 cm
Diameter lampeskjerm: 10 cm
Lengde leding: 130 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Vekt: 0,5 Kilo
Materiale: Aluminium / Glass
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.