Meny
Meny

Zenith gulvlampe, høyde 180 cm, 20W + 4W LED

20W
4W
Pris fra: 1650,-
Inkl mva.
Zenith gulvlampe, høyde 180 cm, 20W + 4W LED is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

Matt kromMatt krom
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 19791/24-H
Produktbeskrivelse
Zenith gulvlampe er en moderne lampe med uplight og leselys. Lampen er i metall. Lampens hovedlys kan tiltes. Leselyset har to fleksible ledd som kan bøyes til ønsket retning. Lyskildene kan aktiveres og dimmes uavhengig av hverandre. Velg farge.

Push-dimmere på lampen. Integrert LED-belysning.
Betjening Med dimmer
Mål: Høyde: 180 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Lysstyrke: 1600 Lumen opp + 320 Lumen på leselys
Forventet levetid: 15 000 timer     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Avhenger av lyspære
Vekt: 5 kilo
Materiale: Metall
Annet: Bryter på lampe
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.