Meny
Meny

Xio vegglampe for fast montering firkantet, inklusive dimbar LED-pære 2700K

4W
Pris fra: 818,-
Inkl mva.
Xio vegglampe for fast montering firkantet, inklusive dimbar LED-pære 2700K is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BrunBrun
GråGrå
GullGull
HvitHvit
Sort/GullSort/Gull

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 09217/04-H
Vi har flere modeller i Xio-serien. Her finner du Xio fra Lucide
Produktbeskrivelse
Xio vegglampe firkantet er en moderne vegglampe i strukturlakkert aluminium. Lampen har lysåpning oppover og nedover. På innsiden av lampeskjermen sitter det to parallelle plater som kan justeres uavhengig av hverandre for å forme lyskjeglen. Velg fargevariant.

Merk at lampen kun er for fast montering. Kan dimmes med ekstern dimmer. Dimbar G9 LED-pære medfølger.
Ledning Kun fast montering, ledning inn fra baksiden
Betjening Uten bryter/dimmer
Mål: Høyde: 9,7 cm
Bredde: 9,7 cm
Fremspring: 9,7 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Lysstyrke: 380 Lumen
Forventet levetid: 15 000 timer     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Ja
Vekt: 0,55 kilo
Materiale: Aluminium
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.