Meny
Meny

Watsie gulvlampe, høyde 180 cm, Grå

60W
2601,-
Inkl mva.
Watsie gulvlampe, høyde 180 cm, Grå is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 30709/01/15
Produktbeskrivelse
Watsie ser ut som en klassisk skrivebordslampe, men har en høyde på hele 180 centimeter. Det er en designklassiker i ny versjon. Den matte metallgrå finishen på skjermen og leddene gir et moderne utseende. Plasttrukket ledning med fotbryter.

Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde (maks): 180 cm
Diameter: 37 cm
Dybde: 80 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Vekt: 12,5 kilo
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.