Meny
Meny

Suzy bordlampe, Firkantet, Sort/Gull

40W
509,-
Inkl mva.
Suzy bordlampe, Firkantet, Sort/Gull is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 45589/01/30
Vi har flere modeller i Suzy-serien. Her finner du Suzy fra Lucide
Produktbeskrivelse
Suzy bordlampe firkantet er en moderne lampe i sortlakkert metall. Innsiden er i matt gull. Lampen slipper ut lys i bunnen slik at lys reflekteres mot bordflaten og gir en fin glød rundt lampens fot. Sort tekstiltrukket ledning.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 15,5 cm
Bredde: 12 cm
Dybde: 12 cm
Lengde ledning: 170 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Vekt: 0,72 Kilo
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.