Meny
Meny

Selin takpendel, diameter 25 cm

35W
1875,-
Inkl mva.
Selin takpendel, diameter 25 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

LyseblåLyseblå
SortSort

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 03322/01-H
Vi har flere modeller i Selin-serien. Her finner du Selin fra Lucide
Produktbeskrivelse
Selin takpendel er en moderne lampe i metall. Nederste del av lampehodet samt skjermen rundt lampehodet er i matt gullfarge. Sort tekstiltrukket ledning. Velg farge på lampen.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Diameter: 25 cm
Lengde fra tak (max): 145 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.