Meny
Meny

Powerpoint Plug Box, 2x2000W

2000W
X2
1838,-
Inkl mva.
Powerpoint Plug Box, 2x2000W is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 27849/02/29
Produktbeskrivelse
Powerpoint Plug Box med to stikkontakter er en pullert for tilkobling av elektrisk utstyr i hagen. Dette kan være for eksempel flyttbare utelamper, partyslynger for hageselskap, terassevarmer, radio, mobil og nettbrett, eller elektriske hageredskaper.

Maks belasting: 2x2000W.
NB: Ikke for lading av el-bil.
Autorisert installatør

Montering skal utføres av autorisert installatør

Hva kan du selv montere av lamper og
elektrisk utstyr? Les mer...

Mål: Høyde: 40 cm
Diameter: 10 cm
Materiale: Aluminium
Annet: 2 x 2000W
Ikke for lading av el-bil
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.