Meny
Meny

Possio 5 pendelskinne, bredde 110 cm, Tre/Betong

40W
X5
3519,-
Inkl mva.
Possio 5 pendelskinne, bredde 110 cm, Tre/Betong is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 03413/05/41
Vi har flere modeller i Possio-serien. Her finner du Possio fra Lucide
Produktbeskrivelse
Possio takpendel er en lampe i skandinavisk stil med fem lyskilder. Lampeskjermene er i betong og sitter på en skinne i lyst treverk. Takfestet er i metall. Tekstiltrukket ledning.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 110 x 15 cm
Lengde fra tak (max): 130 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Vekt: 6 kilo
Materiale: Tre / Betong / Tekstiltrukket ledning
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.