Meny
Meny

Oris 4 pendelskinne, bredde 120 cm

60W
X4
Pris fra: 5322,-
Inkl mva.
Oris 4 pendelskinne, bredde 120 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GrønnGrønn
KobberKobber
Lyst treLyst tre
Matt kromMatt krom

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 31472/04-H
Produktbeskrivelse
Oris 4 pendelskinne er en lampe i industrielt design med fire lyskilder. Lampen er i metall. Tekstiltrukket ledning. Benytt gjerne E27 dekorpærer for ekstra fin effekt. Velg farge på lampen.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 120 x 25 cm
Lengde fra tak (max): 155 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Vekt: 3 kilo
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.