Meny
Meny

Masson takpendel, høyde 40 cm

40W
733,-
Inkl mva.
Masson takpendel, høyde 40 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GulGul
MessingfargetMessingfarget
SortSort
TurkisTurkis

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 74309/01-H
Produktbeskrivelse
Masson takpendel passer like godt over spisebordet som over en kjøkkenøy. Kombiner flere lamper ved siden av hverandre for å maksimere effekten. Lampen kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære.

Lyspære medfølger ikke.
Mål: Høyde lampeskjerm: 40 cm
Diameter: 28 cm
Høyde (maks): 170 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Vekt: 0,9 kg
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.