Meny
Meny

Marbelous bordlampe, høyde 21 cm

40W
630,-
Inkl mva.
Marbelous bordlampe, høyde 21 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GrønnGrønn
KlarKlar

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 78597/01-H
Produktbeskrivelse
Extragavanza Marbelous bordlampe er en moderne lampe i glass. Lampen er designet for å etterligne en kurv fylt med klinkekuler hvor lyskilden plasseres midt i kurven. Velg fargevariant.

Bryter på ledningen. Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 21 cm
Diameter: 15 cm
Lengde ledning: 150 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Vekt: 2 Kilo
Materiale: Glass / Metall
Annet: Bryter på ledningen
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.