Meny
Meny

Maloto takpendel, diameter 20 cm

40W
935,-
Inkl mva.
Maloto takpendel, diameter 20 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GrønnGrønn
RavRav

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 45386/20-H
Vi har flere modeller i Maloto-serien. Her finner du Maloto fra Lucide
Produktbeskrivelse
Maloto takpendel er en flott lampe med skjerm i farget glass. Lampen leveres med stofftrukket ledning. Maloto kan dimmes med ekstern dimmer ved bruk av dimbar pære. Lyspære medfølger ikke.

Velg farge på lampen for leveringtid.
Mål: Diameter: 20 cm
Høyde skjerm: 32,5 cm
Høyde (maks): 150 cm
Diameter takkfeste: 12 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.