Meny
Meny

Lone bordlampe for G9

28W
1196,-
Inkl mva.
Lone bordlampe for G9 is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

RavRav
RøykfargetRøykfarget

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 03521/01-H
Produktbeskrivelse
Lone bordlampe i vintage stil. Lampen er i metall med lampeskjerm i glass. Tekstiltrukket ledning. Lampen finnes i to varianter. Gullfarget lampe leveres med ravfarget glass. Sort lampe leveres med røykfarget glass. Velg fargevariant.

Bryter på ledning. Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 35 cm
Diameter lampeskjerm: 12 cm
Lengde ledning: 160 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Avhenger av lyspære
Materiale: Metall / Glass / Tekstiltrukket ledning
Annet: Bryter på ledningen
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.