Meny
Meny

Lennert spotskinne, 3 x GU10

5W
X3
Pris fra: 1518,-
Inkl mva.
Lennert spotskinne, 3 x GU10 is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

Matt kromMatt krom
Sort/Børstet nikkelSort/Børstet nikkel

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 26957/15-H
Vi har flere modeller i Lennert-serien. Her finner du Lennert fra Lucide
Produktbeskrivelse
Lennert spotskinne er en lampe i aluminium med tre lyskilder. LED-pærer medfølger. Spottene kan tiltes og roteres 360 grader. Lampen finnes i ren børstet nikkel, og i børstet nikkel med sortlakkerte detaljer. Velg variant.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Medfølgende LED-pærer: 3000 Kelvin, 320 Lumen, CRI>80, 40 graders spredning og er dimbar.
Mål: Bredde: 52 x 7 cm
Høyde: 14 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Vekt: 1,1 kilo
Materiale: Aluminium
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.