Meny
Meny

Laut skrivebordslampe, høyde 33 cm, Sort/Satin messing

40W
1370,-
Inkl mva.
Laut skrivebordslampe, høyde 33 cm, Sort/Satin messing is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 45582/01/30
Produktbeskrivelse
Laut skrivebordslampe er en lampe i vintage stil. Lampen er i sortlakkert stål. Lampeskjermen er i børstet messingfarge, lampens base har messingdetaljer. Lampehodet kan roteres horisontalt. Messingplaten på lampefoten fungerer som trestegs touch-dimmer. Sort tekstiltrukket ledning. Benytt gjerne en E27 tubepære eller en slank vintage dekorpære for optimal effekt.

Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med touchdimmer
Mål: Høyde: 33 cm
Bredde: 29 cm
Dybde: 8 cm
Lengde ledning: 180 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Vekt: 2,06 kg
Materiale: Stål
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.