Meny
Meny

Kinny LED Cabinet Light, lengde 28,8 cm, Hvit

4W
368,-
Inkl mva.
Kinny LED Cabinet Light, lengde 28,8 cm, Hvit is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 79149/04/31
Vi har flere modeller i Kinny-serien. Her finner du Kinny fra Lucide
Produktbeskrivelse
Kinny LED kabinettbelysning er en lampe for belysning i garderobe og garderobeskap. Lampen har integrert LED-belysning og kobles til vanlig stikkontakt. Lampen kan seriekobles med andre lamper i Kinny-serien og er tilgjengelig i flere størrelser.

Bryter på lampen. Integrert LED-belysning.
Ledning Med ledning og stikk
Betjening Med bryter
Mål: Lengde: 28,8 cm
Bredde: 2,3 cm
Fremspring: 3,6 cm
Lende ledning: 180 cm
Farge på lyset 4000 Kelvin
Lysstyrke: 300 Lumen
Forventet levetid: 15 000 timer     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Nei
Vekt: 0,25 kg
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.