Meny
Meny

Jazzlynn takpendel, diameter 20 cm

60W
Pris fra: 1159,-
Inkl mva.
Jazzlynn takpendel, diameter 20 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

KlarKlar
RøykfargetRøykfarget

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 25405/20-H
Vi har flere modeller i Jazzlynn-serien. Her finner du Jazzlynn fra Lucide
Produktbeskrivelse
Jazzlynn takpendel er en moderne lampe med glasskjerm. Takfestet er i sortlakkert metall. Tekstiltrukket ledning. Benytt gjerne en E27 dekorativ pære for optimal effekt. Velg farge på lampeskjermen.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Diameter: 20 cm
Maks høyde fra tak: 150 cm
Lengde ledning: 130 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Vekt: 1 Kilo
Materiale: Glass / Metall
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.