Meny
Meny

Hott takpendel, diameter 65 cm

60W
1857,-
Inkl mva.
Hott takpendel, diameter 65 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

GråGrå
HvitHvit

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 78425/65-H
Produktbeskrivelse
Hott takpendel er en lampe i vintage stil. Tekstiltrukket ledning. Grå lampe leveres med grå takkopp og sort ledning. Hvit lampe leveres med hvit takkopp og hvit ledning. Benytt gjerne en E27 dekorativ pære for optimal effekt. Velg fargevariant.

Kan dimmes med ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Diameter: 65 cm
Lengde fra taket (maks): 154 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall
Tilleggsinformasjon
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.