Meny
Meny

Glenn bordlampe, høyde 25 cm

15W
1345,-
Inkl mva.
Glenn bordlampe, høyde 25 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

Lyst treLyst tre

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 71543/01-H
Produktbeskrivelse
Glenn bordlampe er en lampe i vintage stil. Lampeskjermen er i klart glass. Lampens base er i tre. Benytt gjerne en E14 dekorativ lyspære for optimal effekt. Velg farge på lampen.

Bryter på ledning. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Høyde: 25 cm
Diameter: 19 cm
Vekt: 1,3 kilo
Materiale: Glass / Tre
Annet: Bryter på ledningen
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.