Meny
Meny

Glenn bordlampe, høyde 25 cm, Lyst tre

15W
1290,-
Inkl mva.
Glenn bordlampe, høyde 25 cm, Lyst tre is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 71543/01/72
Produktbeskrivelse
Glenn bordlampe er en lampe i vintage stil. Lampeskjermen er i klart glass. Lampens base er i tre. Benytt gjerne en E14 dekorativ lyspære for optimal effekt. Bryter på ledning.

Lyspære medfølger ikke.
Betjening Med bryter
Mål: Høyde: 25 cm
Diameter: 19 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Vekt: 1,3 kg
Materiale: Glass / Tre
Annet: Bryter på ledningen
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.