Meny
Meny

Giada takpendel, diameter 40 cm, Matt sort/Satinert messing

60W
1882,-
Inkl mva.
Giada takpendel, diameter 40 cm, Matt sort/Satinert messing is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 30472/40/02
Vi har flere modeller i Giada-serien. Her finner du Giada fra Lucide
Produktbeskrivelse
Giada takpendel er en retroinspirert lampe i matt sort og satinert messingfarge. Lampen passer godt over kjøkkendisk/bardisk, eller spisebordet. Benytt gjerne en E27 dekorativ pære for optimal effekt.

Kan kobles til ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Diameter: 40 cm
Lengde fra tak (max): 120 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Materiale: Metall / Tekstiltrukket ledning
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.