Meny
Meny

Fungo bordlampe, oppladbar 7W LED med dimmer

7.5W
1563,-
Inkl mva.
Fungo bordlampe, oppladbar 7W LED med dimmer is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

BlåBlå
RosaRosa

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 15599/06-H
Produktbeskrivelse
Fungo oppladbar bordlampe med integrert LED-belysning. En morsom bordlampe som passer fint på barnerommet eller som et lekent tilskudd i andre rom. Lampehodet kan tiltes vertikalt, så lampen fungerer også fint som mobilt leselys. Velg blant flere farger.

Kan dimmes i tre steg. Lades med USB-kobling. Ledning og stikk medfølger.
Betjening Med step-dimmer
Mål: Høyde: 25,5 cm
Diameter: 16,5 cm
Farge på lyset 3000 Kelvin
Fargegjengivelse CRI > 80
Lysstyrke: 170 Lumen
Forventet levetid: 15 000 timer     Mer informasjon >>
Kan dimmes? Integrert step-dimmer
Vekt: 0,8 kilo
Materiale: Plast
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.