Meny
Meny

Fiona 3 pendelskinne, bredde 120 cm, Grå

60W
X3
3912,-
Inkl mva.
Fiona 3 pendelskinne, bredde 120 cm, Grå is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 10 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 02406/03/36
Vi har flere modeller i Fiona-serien. Her finner du Fiona fra Lucide
Produktbeskrivelse
Fiona pendelskinne har doble skjermer som gir en ekstra stilfull effekt på lyset. Lampen har flotte detaljer og passer utmerket sammen med dekorative pærer. Fiona pendelskinne kan dimmes ved bruk av dimbare pærer. Leveres med stofftrukket ledning.

Lyspærer medfølger ikke.
Mål: Bredde: 120 cm
Diameter skjerm: 25 cm
Høyde skjerm: 29 cm
Høyde: 162,5 cm
Lengde ledning: 130 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Vekt: 5,4 kg
Materiale: Metallskjermer
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.