Meny
Meny

Edison bordlampe, Tre

5W
1316,-
Inkl mva.
Edison bordlampe, Tre is available for purchase in increments of 1

Leveringstid: Inntil 15 virkedager.

Fjernlager

Varekode: E66 08516/04/72
Vi har flere modeller i Edison-serien. Her finner du Edison fra Lucide
Produktbeskrivelse
Edison bordlampe i metall som er produsert med en ny metode hvor det er benyttet teknikker som sørger for at metallet ser ut til å være laget av tre. Passer som stemningsbelysning eller detaljbelysning på et støttebord eller bokhylle. Benytt gjerne en E27 dekorativ lyspære for optimal effekt.

Bryter på lampe. Lyspære medfølger ikke.
Ledning Med ledning og stikk
Betjening Med bryter
Mål: Bredde: 20 x 10 cm
Høyde (uten pære): 8 cm
Lengde ledning: 150 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Vekt: 1,1 kilo
Materiale: Metall
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.