Meny
Meny

Dolti takpendel, diameter 45 cm

60W
1732,-
Inkl mva.
Dolti takpendel, diameter 45 cm is available for purchase in increments of 1

Velg ønsket Farge / Materiale

HvitHvit
SortSort
TaupeTaupe

* Påkrevde felt

Velg variant for lagerstatus og leveringstid.

Varekode: E66 78368/45-H
Vi har flere modeller i Dolti-serien. Her finner du Dolti fra Lucide
Produktbeskrivelse
Dolti takpendel er en lampe med krystaller i akryl og lampeskjerm i bomull. Lampen sprer lyset opp -og nedover, mens krystallene gir et glitrende liv i rommet. Velg blant flere farger.

Kan kobles til ekstern dimmer. Lyspære medfølger ikke.
Mål: Diameter: 45 cm
Lengde fra tak (max): 163 cm
Farge på lyset Avhenger av lyspære
Kan dimmes? Ja
Vekt: 1,5 kilo
Materiale: Metall / Akryl / Bomull / Tekstiltrukket ledning
Produsent
Lucide

Innovativt lampedesign som setter preg på interiøret og gir den riktige stemningen til ditt hjem. Lucide er et belgisk selskap som i over 20 år har utviklet funksjonell og dekorativ belysning for både innendørs og utendørs bruk. Deres produkter blir distribuert over hele verden til konkurransedyktige priser gjennom et ekstensivt leverandørnettverk. I sin kolleksjon fokuserer de på en bred kolleksjon av innendørs og utendørs belysning, utmerket pris / ytelses ratio & premium kvalitet, effektiv og oppdatert teknisk design og morgendagens lys og interiørtrender.

Lys er vår lidenskap! Elegant design med de riktige proporsjonene, laget av kvalitetsmaterialer, i subtile farger og utførelser med energieffektive lyskilder. Kombinasjonen av disse egenskapene satt i balansert design er nøkkelkonseptet i vår lidenskap for lys.